Циганите, най-цветната раса на човечеството!!!

gipsy-car

„Gipsy car“

Невероятните багри, искрящи от тази раса, попила в себе си цветовете на културата, висините на аристокрацията, уникалноста на консерватизма и още много други (от най възвишените) качества на човечеството, правят циганите единствената БОГОИЗБРАНА раса. Циганина е едно възвишено същество. Циганина е единственото същество на тази земя притежаващо нещо от господа. В следващите няколко реда ще разберете защо.

След като Господ създал деня и ноща, природата, Адаам и Ева и останалата част от света, му станало толкова скучно, че решил да създаде, нещо уникално, нещо неповторимо и съвършено, нещо което да съдържа в себе си голяма част от него. Докато почивал след свършената работа и пиел бира за да утоли жаждата си, той мислел, пиел бира, мислел, пиел бира… , както всички се сещате от толкова бира и мислене, резултата е един (все пак човека е ногово подобие, явно и той е имал подобни нужди)…..И така той станал да се изпикае, но за да не разваля свершената работа до момента, той направил две крачки в страни, там се намирали всички онези ненужни неща за правилното функциониране на целия свят. Докато си пикаел върху неплодородната, ненужна, неподходяща за нищо, суха пръст, той видял как тя се пръвръща в кал. Тогава му хрумнало, че може да създаде една уникална и нова раса,отново от кал, но с голямо съдържание на изхвърлена ненужна маса от неговото тяло. За съжеление дори и в ненужните за света неща той не могъл да намери материла за зъбите им, ето защо сега сме свидетели на красивте, бездънни (като септична яма), широки (като Канадска ливада) усмивки на “братото ром”. На сутринта,когато се събудил Господ имал махмурлук (след като хората са негово подобие, значи и той има подобни на хората нужди), който по принцип води до изхвълянето на пиянското торпедо, така и станало. Тогава той видял, своето творение и тъй като на цвят то приличало на други негови творения (Адаам и Ева), той решил да му даде и собствен цвят (за което, предполагам се досещата използвал сутрешното си пиянско торпедо). Зачудил се как да го кръсти, затова му дал много имена, ето и някои от тях: циганин, мангал, ром, черен, сач, печка, сажда и много други…………………………………………………………….

……….. За да оползотвори изцяло съществуването на циганина, той дал възможност на хората да ги използват, като неизчерпаем източник на стоки за бита, в миналото за сапун, а в настоящем и за веро……………………………

…………..Както всяко друго възвишена и богоизбрано същество на света, Господ трябвало да даде и на циганина врагове. Точно заради това той дал нему повече от колкото на всички останали, ето и някой от основните му врагове:

ЧЕЗ- Организация за борба с Честите Етнически Злоупотреби целяща да предодврати изцяло един от най-мащабните проекти на циганите “Безплатна електроенергия”.
Общински власти – Организации опитващи се да изселят и преместят, законно построените малки къщурки с несандартни архитектурни стилове и дизайнерски вид (с брандираното име “катуни”)- С нито един успешен опит до настоящия момент.
МВР- Специално създаденото заради тях Министерство на Взетите Работи. Много голяма организация целяща да предодврати основните им занимания “да си вземат”. Същото министерство, се опитва да втълпи на хората, че циганите нарушават закона- изцяло непотвърдена и невярна информация!!!!
Социалните служби- Организация целяща да докара цялата им раса до фалит и мизерия. Неоправдано е да бъдат циганите да бъдат съботирани с непредоставянето на полагащите им се ежемесечно финансови инжекции………………………………

Мисля, че прочетените до тук думи, са достатъчни за да се разбере, защо циганина е богоизбрано същество.

А трябва ли ние да продължаваме да го идеализираме?????

~ от Brainjury в 07.10.2009.

2 коментара to “Циганите, най-цветната раса на човечеството!!!”

  1. 🙂

    Граждани на Света – обединете се (Чувал съм, че в Централна Африка все още има големи незаселени площи, при това в добри условия за живот)

    Ех, Рома, Рома…

    • Дано изтичниците са сигорни, защото миграциите на „бай мангал“ са с много променливи стойности.
      За последно двама „русокоси финландци“ от кв. Факултета са засечени да разнасят казан с царевица на островчето на Бурж Ал Араб, с виковете: “ Кочанчето на Бат Бойко, кукуруз гигант, на Бат Бойко паламрката……….“

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s