Агресия!

The window

„The Window“

photo: calielael’s

„Fuck….., fuck…, fuck, fuck……………, шибания настроения, отново нерви, неприятни проблеми, света е отново наопаки, дори и шибаното слънце грее наобратно- дразни ме, и шибаните хора, които се разхождат по улицата в момента също ме дразнят, ненавиждам ги и онези дето не се разхождат също. Мизерията, изсмукваща и малкото ми останало позитивно настроение е навсякъде в шибаната ни държава и в шибания град, в гадната миризлива стая, в целия гаден отблъскващ свят. Мразя да се събуждам и да се налага да подпирам шибаното небе за да не сестовари и то в3ърху мен. Мразя всеки, който видя, всеки който е способен да ми каже с лицемерното си израженеи „Добро утро“,а онези които не го правят още повече, мразя и всеки който би се осмелил да ми се усмихне в момента, всеки който би искал да говори с мен, всеки който би ми звънна по скапания, шибан телефон (който вече хвърлих в тъпото кошче зад мен). Дразня се на себе си, дразня се от всичко което правя, вече не знам как мога да се успокоя, вече нито хвърлането в стените (или по някой) на обкръжаващите ме предмети, не ми помагат да се успокоя.Дори и шибаната клавиатура ме дразни адски много……(трета плесница още е здрава).  По дяволите и всеики онези, които ми се правят на приятели и загрижени за мен ме дразнят. Вбесявам се от  всички онези моменти, каквито имах днес.

Дали се побърквам…..?!?

Разбира се, че не се побърквам, та аз съм единствения нормален в света на ненормалните, всички покрай мен са луди, побъркани, ненормални, дразнещи-побъркват ме не мога да ги гледам повече.  Огорчавам се всеки път когато погледна смрадливия монитор….. (мамичката ти мръсна, само ако не бях на работа щях да те изхвърля ….) Озверявам всеки път, когато трябва да седна на кирливия стол пред същия този смрадливия монитор. Неописуема е мощноста на силата, която в момента ме кара да стана и да набия един шут в скапаното подло лице на миризливия мазник до мен (леле копеле мръсно, само да не бях на работа, щях да ти счупя главата…!!!) Измъчвам се всеки път, когато чуя долната кочина способна до докосне и най-малките нервни окончания по тялото ми (всичкитееее…) наречена трамвай. Незнам, кога ще полудея и ще заредя няколко шашки под него………..

И всички онези гадни и нагли мизерници, които ми звънят по телефона да давам някакви пари !!!!!!

Крещяяяяяяяяяяяя и не ми помага, остнах без глас, дори и гадния подъл Луцифър се прави на глух, ти маймуно мръсна а ми беше приятел……..Защо, защоооооо никой не ме чува, майка му стара всички сте глухи!!!

Толкова съм отегчен, че дори и да взема пример от малкия екран (както правят всички), да размажа и след това разчленя някой, сигорно не би могло да ме накара да променя настроението. Сега разбирам да всички онези шибани,осквернили душата си, недостойни да дишат въздуха, който аз дишам, долни мизерници, които убиват, разчленяват и отнемат всичко на човека. Отблъскващата телевизия е виновна за всичко, мразя и тоя дето я е измислил, мразя и всички които познавам, и онези които не познавам още повече….

Непонасям всички онези тъпи, смахнати, долни, дебели мизерници каращи жълти автомобили, които ме засичат по улиците, правят ми се на итересни, не искат да ми връщат рестото и ме занимават с глупавия си еднообразен живот, мама ви мръсна бакшиши гадни.

Ненавиждам гадните усмивки и поздрави с хората, живеещи над, под и около мен, по- дяволите, та аз не навиждам и всички живеещи в радиус от 10 км около мен.

-Ей нещастници махнете се от живота ми, престанете да ми дишате въздуха!!!“

Крещеше той, след което скочи от 12-ят етаж………

~ от Brainjury в 28.10.2009.

5 коментара to “Агресия!”

 1. Доста агресивно.
  Но скокът от 12-ия етаж не е изходът.
  Когато си в безизходица и не знаеш къде да отидеш, е най-добре просто да дойдеш на себе си :-).
  По възможност максимално бързо.

 2. Подкрепям Sugar Candy!

 3. Търсех неочакван край на човека на ръба. Напоследък на фона на случващото се (начина, по който хора разчленяват приятелите си, близки, непознати …. http://www.24chasa.bg/Keyword.asp?SearchId=1438384 ), се замислих върху това, че явно има такъв момент, в който мозъка на човека изключва, всички ценности се изпаряват, забравя за миналото, не мисли за бъдещето, а пред него стои само агресията и яроста на настоящето.
  Това са изблици на невменяемост, които ги е имало винаги, но с тази разлика, че в миналото са били по време на войни, геноцит, революции и т.н., а в момента това се сучва при все повече хора без никакви конкретни и ясни причини-разчленяването на трупове, убийства на приятели, горене на мъртви тела ….

 4. ако бях прочела същия текст по-отдавна (преди 2-3 месеца, да кажем), не бих повярвала, че наистина има такива хора.
  но към днешна дата ще кажа, че е много жалко, особено за по-младите 😕

  • Безпричинното самоунищожение на човешката раса става все по атрактивен метод за отпускане на напрежението и привличане на вниманието……за наше и тяхно(на младите) съжаление….

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s