Транспорт с аромат на скомина!

From young

picture: Impactlab

Това не е поредната тема за градският транспорт в София. В редовете по-долу няма да прочетеш за това, колко е претъпкан, нередовен и неудобен транспорта в столицата. Това е една различна гледна точка за градският транспорт през очите на един малък „гамен“, момче израстващо без никакви задръжки и скруполи. Едно момче, което всяка сутрин се събужда с мисълта, как се вози из радският транспорт. Момче ,което си ляга с тази мисъл.

Който и да си със сигурност все някога си се качвал в градски транспорт. Ако си пътувал редовно рано или късно си осъзнал, че пътуваш с едни същи хора по едно и също време. Пътуването се е превърнало в такова еднообразие, че вече знаеш, кой на коя спирка слиза, на кой какви са му проблемите, с какво се занимава и други подобни маловажни и изобщо неитересуващи те неща. Неща, с които напразно товариш съзнанието си предимно заради желанието си да разнообразиш престоя си там. Оглеждаш се постоянно наляво и надясно, обхождаш „спътниците“ си с поглед, задаваш си различни въпроси за тях. Изграждаш си образ за всяко едно познато лице. Предимно ти решаваш кой какъв е в действителност в живота, дали е добър или  пък е от онези гадни и злобни човечета, които имат постоянната готовност да разрушат и провалят всичко около себе си. Дали е нежен, мил или е от онези груби същества, които могат да минат през теб да те размажат на земята без дори да погледнат надолу към теб.

Въображението ти, превзема всяка една мисъл.

Надали обаче е стигало до там, докъдето това на Явор е стигало.
Явор е един 15- годишен, едър за възраста си младеж с къса и гъста кестенява коса, със отпуснато и изпълнено с мазни съединения /пуздра/ тяло. Едва ли това е ефект от безграничният мързел, с който той се гордее. Явор никога не е спортувал активно, впрочем на него това не му е необходимо при положение, че „има изключително мощен компютър, на който може да подкара всяка игра“. Той е от онези дейни деца, които не застават на едно място /за съжеление това се отнася само за интернет пространството/. От онези деца, които виждаш всеки ден да се „влачат“ бавно към някой парк с бира/вино/водка или каквато и да е друга алкохолна течност в едната ръка и телефон, от който свири поредната интелектуално разтоварваща музика в другата. Явор има изключително много приятели, потвърждение за това са листите му с приятели, по всевъзможни социални мрежи. За съжеление той никога не е виждал нито един от тях. Въпреки всичките му недостатъци той е един изключително предпричмчив младеж, поне според него. Причината, която го кара да мисли така е това, че е започнал активно да “бурканизира“ интернет. Притежава вече няколко десетки терабайта от интернет пространството под леглото си. Това е неговото съкровище.
Явор пътува ежедневно с градцкият транспорт, обича да пътува с различни линии, но само в пиковите часове, така че ако ползваш този вид транспорт в София може би си го виждал. Разбира се, че си го виждал или поне така си мислиш, впрочем света вече е изпълнен с мерната единица „Явор“. Да, ама не! Този Явор е различен макар, че и той, както всики останали „Яворовци“ може да попадне под общият знаменател: „единствената гола женска тъкан, до която съм се докосвал е майчината гърда“. За сметка на това той е правил „секс“ със почти всяка една жена, която изпозлзва градски транспорт. Бил е извратен, имал е своите фетиши, дори си е падал и по садо-мазо и всичко това в градският транспорт (и въображението му). Предпочи трамвайте. Любимият му момент е любовната игра, за него тя се състои в това да съзре голямото „желязно магаре“ в далечината. Тогава малкият Явор започва да усеща миризмата на скомина и на-дърве(с)ни нотки на секс. Качването, позиционирането и избора на обект за него са едни от най-важните етапи за задоволяването на нагоните му.
След като се качи ……………

Тази част от разказ я оставям на твоето въображение. Можете да си представиш, каквото искаш. При положение, че вече знаеш кой е Явор, знаеш какво цели, досещаш се какви са нагоните му, надали ще си представиш нещо по-различно от малкия утъркващ се воайор, чийто полов орган е залепнал на крака ти, или просто го усещаш около седалищните си части. Онзи малкия, който за последните 4 спирки смени 5 местоположения и стойки зад различни жени, онзи който гледаше в декoлтето на жената седяща пред теб. Това малко момче, което стоеше зад жената с широко отворени очи, която постоянно подскачаше……

п.п. Знаех си, че имаш перверзно и доста мръсно подсъзнание, но не очаквах да стигнеш чак до тук.

~ от Brainjury в 30.04.2010.

2 коментара to “Транспорт с аромат на скомина!”

  1. Вива льо Перверизодо! Без Фродо, нито Квазимодо!

    А ако до 5 минути не излетим към заветната храносмилателна угода – ще се кача връз металното магаре и ще почна да се натискам с всяка една персона, която има неблагоразумието да яде (каквото и да е) в градски транспорт!

    :))))))

  2. Ето перверзийо, надявам се, че вече си сит и можем спокойно да те извадим от уравнението под общ знаменател „Яворовци“.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s