Охлювландия. Един странен похват за OFFpage SEO или просто „повече за охлювите“

снимка: Иван Станков

фон: Химн на Република България

Това е крайната точка на виртулната столица на охлювите! Да бе, да! Това е табела красяща един от малкото прекосяващи страната  ни междонародни пътни възела, Е79. Това е  югозападният изход на столлицата на нашата мила столица. Местноста е „Черният кос“, ако случайно не сте чували за нея, това е една от малкото незастроенни гористи площи на територията на града (това би трябвало да ви помогне, все пак зелените площи на територията на София са толкова малко ). Това е онази част, която разделя София от село Владая (и по настояще му най-югозападния квартал на столицата,  Перник). Една табела, чието място може би не е там от година насам.

{Една малка вметка Владая е село в полите на Витоша, което има изградени водопровод и канализация, на всичкото отгоре и над 85% асфалтирани улици. Един факт, който до голяма отличава това село от „лъскавите“ квартали намиращи се също под четвъртия по височина връх в България.}

Да се върна отново на блестящото произведение лъснало пред очите на голяма част от прибиращите се по родните си места столичани в ранните зори на празника на армията! Честит празник на главнокомандващият армията, също пребиваващ на територията на Охлювландия. Докато българските армейци отдаваха чест пред камерите на родните национални телевизии, бавно премениващите колони от автомобили напускаха територията на охлювите! Надали на някой му пука!  До такава степен вече сме свикнали да осмиваме себе си и управляващите ни (както и те самите себе си), че надали на някой му пука как са прекръстили мястото, където пребивава или живее.

Скъпи сънарадноци вижте до къде ще доведе безделието ви към нашата мила татковина! Днес прекръстиха столицата ви, утре може да осъмнете на територията на нова държава!

Нека не забравям да отделя малко внимание на гениялният наш „съотечественик“, отдал заслугата си към столицата . Този човек отделил няколко свои часа за, да направи дизайна на тази творба, да я изпечата на винил и залепи почти професионално върху табелата на София. „Хвала на таквиз българи!“ Браво „българино“! Надали досега сте се сещали за този вид оптимизация! Е както виждате и тя е факт и то не къде и да е на територията на столицата. Да , може би това е един от най-новите похвати в SEO оптимизацията, за който тепърва ще разберем. Е, поне дано теста си е заслужавал и подигравката със столицата е донесла известен брой посещения на собственика на оптимизирания сайт. Да си кажа честно, аз не съм го посетил все още. Надявам се и вие да не сте и ако е така по-добре да си остане така. Не мисля, че адрес в интернет пространството заменил част от вашия или на ваш близък домашен адрес, заслужава да трупа популярност на фона на опозорената ви столица.

Няколко реда и за постоянно самоизтъкващите се национални медии! Вместо да заливате ежедневието ни единствено и само с черни хроники, самоизтъкване и интелигентно-разтоварващи предавания и сериали, възродете разследващата журналистика преди някой да е прекръстил цялата ни държава.

Честито да ви е новото име на столицата!

~ от Brainjury в 09.05.2010.

7 коментара to “Охлювландия. Един странен похват за OFFpage SEO или просто „повече за охлювите“”

 1. Определено са се погрижили за популяризацията на оФлювите 🙂

  От „другата страна“ (изхода по Цариградско към магистралата) също имаше една табела 🙂

  OFFpage SEO 🙂

  • Елф, сега разбирам, че не само на този изход/вход от/към София е имало такава гавра!!! Кажи ми, кога ще ти хрумне да направиш такова SEO??

 2. На входа на София, откъм магистрала Хемус, снощи имаше такава табела. Бях прекалено изненадан, за да реагирам навреме и да я снимам…

  • Аз също бях много изненадан, затова се върнах около 4 километра за да направя снимката!

 3. А пък аз най-много се изненадах от това, че на въпросния сайт наистина става дума за охлюви! 🙂

  • Факт, сайта е създаден с цел да продава, „невероятни стартови пакети за ферми за охлюви“ и още редица други боклуци, които не биха ти свършили работа.
   Зарибяват хората пускайки им линкове към платени статии в медиите с това- „колко много пари могат да се изкарат от охлюви“.
   Нов вид онлайн маркетинг- WS onlineshop!

 4. Уби ме с това заглавие „странен похват за OFFpage SEO“ . Как да не гласува чавек за публикацията в Свежо 🙂

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s