Сексът- изкуство или проста физическа нужда!?!

снимка: perfekten.com

Сексът, една огромна бездъна дупка от страст в чийто мрак винаги можеш да намериш различен емоционален подарък за себе си. Една огромна дупка, чийто стени са от страст, а не от пръст. Секса като един безграничен източник на емоция. Секса като една нужда, която изпитваме ежедневно, ако сме честни със себе си- ежечасово. Онази мисъл, която преминава през главата ни, когато видим примамливият индивид от противоположния пол в непосредствена близост. Сексът като поезия, като начин на живот, секса като маниери, начин на обличане /или събличане/, секса като поглед над света, секса като голота, като мироглед. Сексът като секс, секс, секс….

Ако приемем, че човек се пристрастява към секса, като към опиат ще си дадем сметка, че безкрайното му наличие е довело до един свят пълен с пристрастени индивиди, изпадащи в абстиненция при липсата на нужната им доза. Всяко едно новo поколение става все по пристрастено, в повечето случаи още преди да разбере, какъв точно е ефекта от този опиат.

В познатият ни свят индивидите, които правят секс, защото изпитват удоволствие от половият акт са прекалено малко- хората, приматите и делфините. Имайки тази информация помислете относно това, че само 5% сред мъжки индивиди измежду всички животинските видове са моногамни (не залагайте много на този процент, те се натрупват благодарение на животни имащи полов живот подобен на този на богомолките, в който женската унищожава мъжкият след половият акт). Само тогава можем да оценим, колко силна е тази нужда и до каква степен секса контролира живота им, по-скоро живота НИ, тъй като в тези си нужди не сме еволюирали повече от тях с тази разлика, че имаме повече активни мозъчни клетки, които да помагат за въздържанието ни. До колко това невероятно физическо изживяване се превръща в ежедневие, смисъл и начин на живот?
Впрочем в горните редове засегнах предимно мъжкия пол, а по отношение на секса и нуждите ни от него, мисля че няма чак такова разграничение. Разликата е в това, че едните си го признават и предпочитат да не се натоварват с тежеста да носят нуждите и потребностите си със себе си.

Секса като изкуство, едно необятно бяло пано, на което може да нарисувате детайлно всяка една своя мисъл, всяко едно свое желание. Свободните сте да творите до безкрайност, без никакви рамки, без ограничения. Единственото, което ви е необходимо е партньор, който да ви вдъхновява, да е склонен да допълва цветово вашата творба. Партньор, който да е готов да ви подаде необходимият цвят за да го разлеете върху общата ви творба.
Затова  бъдете творци намерете своят/ите асистент/и и правете секс, така както ви харесва, правете секс по парковете, офисите си, терасите си, првете секс в джакузита, басейни /изхвърлете поповите лъжички/, правете секс по капаците на колите си, в асансьорите,  правете секс на обществени места, по партита, купони… Впрочем задоволявайте нуждите и потребностите си от секс, където, както и когато ви скимне!

~ от Brainjury в 23.08.2010.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

 
%d блогъра харесват това: